onsdag 28 januari 2009

Majblomma-utmaning


På scrappiz så fanns en utmaning som jag antog. Den gick ut på att man först skulle välja ett årtal mellan 1907-2008. Årtalet avgjorde sedan färgvalet som man skulle scrappa efter. Jag valde år 2002 och det visade sig att jag då skulle scrappa i färgerna blå, ljusblå och gult i mitten, alltså de färgerna som majblomman hade det året. Resultatet blev då detta kort.

Annars så har det varit en väldigt hektisk vecka fram till nu så jag har inte alls hunnit sitta ner och pyssla någonting. Maken skulle iväg på ett möte i den stora staden 40 mil härifrån, så jag bestämde mig för att hänga med honom eftersom att jag ändå hade ledigt. Det kändes lite lyxigt att fara och sova på hotell och gå på stan och shoppa lite bara så där mitt i veckan. Jag tänkte att jag skulle hitta någon bra scrapbutik där också, men blev besviken. Inte ens ett papper kom jag hem med. Men det har varit bra ändå:-)

1 kommentar:

  1. Åh vilken härligt inspirerande blogg du har Anita! Massor med vackra kort *klappar förtjust i händerna!* Jag hälsar på igen- definitivt!
    /Superteach

    SvaraRadera