onsdag 8 augusti 2012

Vikkort


6 april var det senaste inlägget som jag gjorde...illa! Finns det kvar någon alls som kikar in här längre?
Så nu när jag då äntligen skulle göra ett inlägg så höll jag inte på att få till det eftersom att blogger rört om hela användarpanelen när de gjort den nya uppgraderingen och jag fattade inte ett jota!
Hur fanken ska man lägga in bilder nu då är det tänkt? Hittade ingen ikon för bilder där man gör inläggen och fick lätt panik. Jag lyckade i alla fall göra en inställning till den gamla versionen av blogger, men vad jag förstår så kommer den försvinna strax så då återkommer problemet igen... Är det någon som vet hur den nya fungerar? Nåväl, slutar det att komma inlägg här så har jag gett upp blogger, bara så ni vet.

De senaste månaderna har det inte pysslats ett dugg. Tills jag förra veckan fick en beställning på två kort som sparkade igång mig...Jag kan inte visa de korten ännu eftersom att de ännu inte levererats, men det kommer.

Istället så visar jag två vikkort som jag pysslat med idag. Det första i papper från French Kiss som är i grå/beige och röda toner. Kortet är vikt i tre delar med fickor på insidan av kortet.
Jag har gjort ett band i papper att trä runt kortet så att det hålls stängt. Inne i kortet finns det fickor att lägga pengar i och plats för en tag att skriva på.

Här är det andra vikkortet som jag gjort. Det här kortet går i brunt och grönt och pappret kommer från Paper Loft.

Så här ser det ut inne i kortet. Jag gillade den här modellen av kort så det kommer säkert att bli fler av den här sorten framöver :)


Tack för att ni kikar in trots att jag inte varit så flitig med inlägg den sista tiden!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar