tisdag 18 augusti 2009

Stilig väska till surströmmingsfesten


Sommaren har gått i rasande fart och man kan ju lätt summera att så väldigt mycket pysslande har det ju inte funnits tid till. Men vi har fått gjort så mycket annat nyttigt istället. Stugan är i det närmaste klar förutom ett sovrum som ska tapetseras och gardiner som ska hängas upp. Men vi har verkligen fått en helt annan stuga nu, ljus och luftig. Så här i eftehand så känns det värt allt slit som varit under sommaren.
Och vilken sommar vi haft vädermässigt här uppe i norr, helt kanon! Solen har strålat precis varenda dag, knappt en droppe regn på hela sommaren.
I helgen så är vi bortbjudna på surströmmingsfest. 40-50 personer är inbjudna så det blir en rätt så stor fest. Till värdinnegåva kanske jag ger denna söta väska som jag gjort,fylld med godis eller kanske te, jag får se. Väskan är gjord i det härliga pappret från Basic Grey-Wassail från förra julen, men jag tycker att det är passande färger för hösten också, brunt och grönt.

5 kommentarer:

 1. Jösses så snyggt! Älskar fjärilen och färgerna. Det är så roligt med personliga värdinnegåvor. Hoppas ni får en trevlig fest:)

  SvaraRadera
 2. jag blev riktigt nöjd med den för det var mitt första annars har ja bara gjort kort och LO

  SvaraRadera
 3. åååh, vilken underbar väska!! Perfekt att ge som gå bort present!!

  SvaraRadera
 4. Wow, ursnygg väska! Tack för dina ord hos mig. Jag har verkligen åkt på "allergi" för allt som kommer i min väg just nu får smaka på penseln ;o) Kram

  SvaraRadera
 5. Vilken fin väska att ge bort! Hoppas att surströmmningsskivan var lyckad.

  SvaraRadera