torsdag 28 maj 2009

Konvolutkort


Jag har länge sett på dessa konvolutkort och var till slut tvungen att prova att göra ett jag med. Det blev ett romantiskt rosa med skira spetskanter gjorda med Doily lace punchen. En stor rosett fick pryda framsidan tillsammans med en veckad pappersblomma.

I fickan så ligger det ett kort där man kan skriva sin hälsning och även lägga pengar i om man önskar. Även här på insidan så har jag satt den skira spetsen i kanterna.

onsdag 27 maj 2009

Studentkort


Jag fick några beställningar på studentkort tidigare. Upptäckte nu att jag inte fotat dem innan jag lämnade över dem till beställarna, men här är i alla fall två av korten.
Ett kort till en kille och ett till en tjej.

Färgerna ser lite blaskiga ut på bilden, men det går i gröna toner.
Det var behagligt i färgerna och riktigt sommarfint.


Stämplar: Magnolia & Hänglar & stänglar.
Papper: Till killkortet har jag använt SassaFrassaLass "Sew fine", till tjejkortet papper från Designerpaper & Melissa frances.
Övrigt: Pärlor från Kaiser, Border utstansade med cuttlebug, blommor utstansade med Busscut-stansar

lördag 23 maj 2009

Monokromatiskt


Pysseltagen har en tävling nu i Maj som går ut på att skapa ett monokromatiskt kort. Det är faktiskt inte så lätt som man tror att skapa allt i samma färgton. Det tog ett bra tag innan jag kollat genom alla mina papper och till slut hittat ett upplägg som jag kunde bli nöjd med, men det gick till slut.
Jag gjorde ett kort i bruna toner. Allt på kortet går i bruna toner, t.o.m stämpelmotivet är stämplat med brun stämpeldyna. Det enda som jag gjort med stämpelmotivet är att jag har lagt på massor av Dazzling Diamonds glitter, så att det glittrar ordentligt om dem.


Det är svårt att få med på bild, men det
riktigt gnistrar och glittrar om träden.

Stämpel: Stampin´Up
Papper: Imaginisce
Punchar: Martha Stewart Doily Lace punch & Stampin´Up Scallop Edge punch
Övrigt: Stampin´Up Dazzling Diamonds glitter

tisdag 12 maj 2009

Whimsy owl


Stämpeln med den söta ugglan från Whimsy Stamps blev direkt en favoritstämpel hos mig. Jag tycker att den passar till mycket och är så himla söt. Idag så fick den pryda ett kort i blått och vitt.
Papper: Inkido
Stämpel: Whimsy stamps "Whimsy Owl"
Punchar: Martha Stewart Doily Lace punch & Stampin´Up Scallop Edge Punch

söndag 10 maj 2009

Morsdagskort


Jag har haft så dåligt med inspiration till pyssel efter greklandsresan, men i morse så var pyssellusten plötsligt tillbaka. Vi skulle åka till stugan så egentligen så fanns det ingen tid till pyssel , men jag hann göra ett kort i alla fall.
Med det här kortet så är jag med i morsdagskorts utmaningen i House of Inspirations blogg. Utmaningen var att göra ett morsdagskort med band och blommor på.
Papper: Dream Street Papers
Stämpel: Stampin´Up.
Scallopkanten har jag stansat med min Scallop Edge Punch från Stampin´Up.
Blommor: Busskut die.

söndag 3 maj 2009

Hemma från grekland




Vi har varit iväg på en greklandssemester, 1 vecka till Rhodos. Vädret har varit bra, omkring 22-24 grader varenda dag. Det har varit lagom varmt för att åka/gå omkring och se saker, så det har vi gjort.