torsdag 26 mars 2009

Påskpåsar


I år så kändes det som att jag vill ge någonting annat än de vanliga påskäggen, någonting som var lite roligare. Jag har knåpat ihop några påskpåsar efter den här beskrivningen.
Påsarna är gjorda i cardstock och mönsterpapper från Dream Street Papers. Jag gjorde en bård runt hela påsen, där jag åter igen använt min Martha Stewart punch "Scallop Dot" (behöver jag berätta att jag älskar dessa Martha Stewart punchar?) Sedan så har jag knutit band runt om och som stängning på påsen.
De här påskigt fina banden har jag fått från Jessica på House of Inspiration. Tack Jessica!
"Glad påsk" stämpeln kommer från Heindesign.

Med dessa påsar så är jag även med i "Stamp Something Challanges", där veckans utmaning är att skapa någonting som påminner om våren. Jag tycker att dessa påskpåsar påminner mig om att det är VÅR.

fredag 20 mars 2009

Presentask


Hittade en beskrivning på denna ask, och var tvungen att prova göra en själv. Jag gjorde den i papper från Maja design. Spetskanten har jag gjort med Martha Stewart "Doily lace punch". Scalloped cirkel från spellbinders. Stämpel från Foma hantverk (en av de stämplar jag valde från vinsten från cybercropen) Asken är 15 x 7 cm stor.

Asken fungerar som en tändsticksask, man skjuter fram lådan.

tisdag 17 mars 2009

Presentbox


Jag har suttit och knåpat ihop en presentbox. Den är 9,5 cm bred x 10 cm hög (14 cm hög med handtaget) Jag blir så less på att bara pyssla med kort, så jag måste varva med lite annat emellanåt . Den här gillade jag, så den kommer jag säkert att göra fler gånger och dekorera på annat sätt. Här hittar du länken till beskrivningen.

måndag 16 mars 2009

Brunt, orange och lime


Webbutiken House of Inspirations har i sin blogg en utmaning om att skapa ett kort i färgerna brunt, orange och lime. Det här är inga färger som jag i vanliga fall brukar använda mig av, men jag hade i alla fall papper som passade till det. Kortstommen är brun och ränderna på pappret går i orange och lime.
Jag har använt min Martha Stewart punch "Scallop dot" till bården på kortet och gjort en pappersrosett på den. Stämpeln kommer från Whiff of Joy (finns att köpa hos House of Inspiration)
I hörnen på stämpelmotivet så har jag stansat med Stampin´ Up´s Ticket corner punch. Sedan så har jag använt kaiserpärlor.

söndag 15 mars 2009

Stamp something challanges- Green


Veckans utmaning på sidan Stamp Something Challanges är att göra någonting i grönt.
Det här kortet är mitt bidrag. Jag har använt min nya Martha Stewart punch Scallop dot till bården. På bården så har jag gjort en pappersrosett. Pappret är från Dream Street Papers. Stämpeln från Penny Black.


Det här har vi roat oss med idag. Det var min första skotertur för i år. Det var så gott att grilla korv för första gången den här säsongen. Snart så åker vi till fjällen.

Vår lill-älskling Molly fick också följa med. Hon tyckte att det var så roligt att få springa efter skotern. Hon fyller snart 9 år och börjar bli gammal och grå om nosen.

fredag 13 mars 2009

Jag har vunnit!


Idag så kom resultatet från tävlingarna på cybercropen på Scrappiz. Gissa om jag blev glad då jag såg att jag vunnit i tre utmaningar!!!
Kortet ovan var det som jag vann med i Utmaningen som Forma Hantverk hade: Man skulle göra ett kort efter en skiss.
Jag vann valfria omonterde stämplar till ett värde av 150:- Jippi!

Nästa utmaning som jag vann var med den här presentinslagningen och holken. Utmaningen var en Alter- Gå bort present.
Här vann jag ett presentkort på 100:- hos Floweret.

Den sista utmaningen som jag fick pris i var att göra ett kort med ett stämpelmotiv i fokus. Här var det 3 stycken som vann en Grabbag till ett värde av 150:- vardera hos Pysselmyran.

I alla utmaningar så var det väldigt många deltagare och massor med fina bidrag. Det här var ju den första gången som jag var med på en cybercrop så ni kan ju gissa hur glad jag är att just jag fick vinna!

måndag 9 mars 2009

Whiff of Joy Challange



Jag måste ju testa de nya stansarna, så jag hittade en utmaning där jag hade användning för den ena av dem i alla fall.
På sidan Whiff of Joy Challange så har de utmaningen att skapa någonting i lavender och spets och med en stämpel från just Whiff of Joy. Spetsen på mitt kort fick bli en spets utstansad med Martha Stewarts "Doily Lace punch". Scallopedcirklarna runt motivet har jag stansat ut med spellbinders. Pappret är från Melissa Frances.

Långväga post...


Äntligen så har mina Martha Stewart stansar kommit och de är sååå fina! Det brukar gå rätt så snabbt att få sina saker som man beställt från Amerika, rekordet har nog varit 3-4 dagar. Men den här gången så tog det otroligt låååång tid, drygt 2 veckor! Flera gånger så har jag hunnit tänka att de nog har försvunnit på vägen. Nu är det bara en stans till som jag skulle vilja ha...

fredag 6 mars 2009

Favorite stamp


I veckans utmaning på sidan Stamp Something så ska man skapa någonting med inspiration av en favoritsak eller med en favoritsak. Jag gjorde ett kort med min favoritstämpel just nu från Whiff of Joy. Pappret kommer från MME och Dream Street Papers. Pärlor från Kaiser. Cirkeln är utstansad med spellbinders.

torsdag 5 mars 2009

Mojo76


Ny vecka och ny utmaning på Mojo Monday. Jag har fått hem massor med nya papper och de allra flesta av pappren är av märket Dream Street Papers. Helt underbara papper i härliga färger och mönster. Pappren är dubbelsidiga så passar inte motivet och färgerna på den ena sidan så passar säkert baksidan istället. Kan verkligen rekommendera!
Jag har vridit på Mojo-skissen, den passade mig bättre så. Stämpeln kommer från Whiff of Joy. Jag gillar den här stämpeln väldigt mycket! Det syns lite dåligt på bilden, men på muffinsen så har jag satt Dazzling Diamonds, så det glittrar väldigt fint.



Så här såg skissen ut denna vecka.